Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skibstrup Camping


Skibstrup Camping ligger i Nordsjælland og er tre-stjernet. Pladsen er en helårsåben campingplads. Her er masser af natur. Pladsen har 360 enheder.

Legeplads, boldbane, lille pool, børnebassin, minigolf og hoppepude.


Upload dine billeder

   Anmeld Skibstrup Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 49709971 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stormlugen 20, 3140 Ålsgårde


   Anmeld Skibstrup Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Skibstrup Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Skibstrup Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
03-08-2010 Dårligste campingplads Skrevet af anonym
Advarsel. Tag ikke dine børn med på denne plads. Lejrchefen og familien kender slet ikke begrebet kundeservice og imødekommenhed. De er pengegriske og selvoptaget. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hold jer langt væk fra denne plads. Den har tre stjerner og det er nok tre for meget. Alt koster penge og dermed meget dyr sammenlignet med andre i Nordsjælland.
Konklusion: Den værste plads vi har været på:
Minus: Pris. manglende rengøring, personlig rådgivining/kundeservice, findes ikke.
Plus: Ingen

Redigeret af Sjovforbørn.dk: Vi har valgt at fjerne en ytring, som vi mener er gået over stregen. Har du skrevet anmeldelsen og er uenig, så er du velkommen til at kontakte os på support@sjovforborn.dk


Skriv en anmeldelse af Skibstrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skibstrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skibstrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skibstrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skibstrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skibstrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.