Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skive Flyndersø Camping


På legepladsen er der hoppepuder, gynger, klatrevæg, klatrestativer m.m. Slip dine børn løs på legepladsen og der går ikke ret lang tid før de har fået nye venner.

Midt på sommeren begynder store stæreflokke at samle sig så man sidst i Juli og August kan se SORT SOL ud over Flyndersø. Der er en flot udsigt ud over Flyndersø og mange gode tur at gå ved søen og i heden.

På Flyndersø Camping er der norsk bad, hvor forældrene holder øje med deres børn.

Besøg Danmarks største Hedesø Flyndersø - Den uberørte natur som er skabt fra Istiden.Upload dine billeder

   Anmeld Skive Flyndersø Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97534024 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Flyndersøvej 29, 7800 Skive


   Anmeld Skive Flyndersø Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Skive Flyndersø Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Skive Flyndersø Camping. 1 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Skive Flyndersø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skive Flyndersø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skive Flyndersø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skive Flyndersø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skive Flyndersø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skive Flyndersø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skive Flyndersø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.