Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skiveren Camping


Skiveren Camping er den eneste 4-stjernede campingplads i Skagensområdet, og her finder du 595 standpladser, 27 hytter og 6 nye udlejningscampingvogne. De levende hegn på pladsen giver læ og er med til at gøre de enkelte standpladser både hyggelige og ugenerte. Campingpladsen ligger midt i et smukt, fredet naturområde kun 300 meter fra Vesterhavet og den fineste sandstrand i området.

Skiveren Camping har Danmarks flotteste minigolfbane med 18 huller i international standard, og banen indeholder et væld af flotte detaljer. Kan I li’ vand, er vores swimmingpool oplagt tidsfordriv for hele familien, og hvis I trænger til forkælelse, kan I slappe af i spa, dampbad og sauna. Vil I ha’ aktiv ferie, byder Skiveren Camping også på tennis, bordtennis og boldspil inden- og udendørs. Derudover kan børn i alle aldre more sig på legepladsen og hoppepuderne, og oven på dagens aktiviteter kan I slappe af i tv-stuen eller opholdsrummet.
Upload dine billeder

   Anmeld Skiveren Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98932200 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Niels Skiverens Vej 5-7, 9982 Aalbæk


   Anmeld Skiveren Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skiveren Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skiveren Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skiveren Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skiveren Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skiveren Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skiveren Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skiveren Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skiveren Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.