Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skovlund Camping


Med den smukke havudsigt og flotte natur som nærmeste nabo hører Skovlund Camping til blandt de smukkest beliggende campingpladser på Fyn.

Skov, strand og aktiviteter giver dig og din familie alle muligheder for en alsidig og aktiv ferie.

De mange legefaciliteter stimulerer legebørn i alle aldre, hvad enten de foretrækker en dukkert i swimmingpoolen, aktivitet på legepladserne eller en dyst på boldbanerne. Her er mulighed for raske traveture, dejlige cykelture eller blot afslapning på stranden.

Aktiviteter:
- Solopvarmet swimmingpool med rutsjebane og separat børnebassin. Poolen er gratis under opholdet.
- Kæledyr
- Tennis og bordtennis
- Boldbaner og minigolf
- Solarium og sauna
- Hotspot
- Legepladser med hoppepuder, gynger, legetårn, og meget, meget mere.Upload dine billeder

   Anmeld Skovlund Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64481477 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup


   Anmeld Skovlund Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skovlund Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skovlund Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skovlund Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skovlund Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skovlund Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skovlund Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skovlund Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skovlund Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.