Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skovly Camping


Skovly Camping er en campingplads placeret i naturskønne omgivelser direkte op til lækker skov. Pladsens ejere lægger meget vægt på børnenes trivsel, ligesom fred og idyl er nøgleord på pladsen. I både høj og lavsæson vil der være masser af aktiviteter for store som små.

Af nye ting i 2009 kan nævnes minigolf, stort skakspil samt teenagerum, ligesom der også vil være mulighed for at kæle med pladsens geder - der er også hængebugsvin på pladsen.

Pladsens nye legeplads fra 2008 er et hit blandt alle børn, der er plads og råderum til alle, store som små. Der er gynger, redegynge, legetårn, sandkasse og legehus. Pladsen får i sæson 2009 en mindre hoppepude til de små børn, den kommer til at ligge sammen med legepladsen. Der er også en stor hoppepude til de større børn, her er der mulighed for at få motioneret alle muskler og styrke balancen.

Der kan tilbydes petanque, badminton, troldecykler samt TV-stue med mulighed for at leje Wii.

Pladsen har både opvarmet børnebassin og en større opvarmet pool hvor alle kan muntre sig.Upload dine billeder

   Anmeld Skovly Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 57528261 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nebs Møllevej 65, Ortved, 4100 Ringsted


   Anmeld Skovly Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skovly Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skovly Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skovly Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skovly Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skovly Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skovly Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skovly Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skovly Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.