Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skovmose Camping


Skovmose Camping er en børnevenlig campingplads med direkte adgang til en dejlig badestrand. Skovmose Camping er placeret på den sydlige del af Als , omgivet af et smukt landskab og egnens mest attraktive sandstrand.

Sydals og haløen Kegnæs er kun sparsomt beboet , og har derfor enatmosfære af fred og ro. Da der ingen trafik er omkring selve Skovmose Camping, hører man kun havets brusen og vindens susen - i det hele taget er stedet ideelt til naturoplevelser afslapning.
Stranden ligger beskyttet af Fyn og Ærø og den tyke kyststrækning , så havet er stille og velegnet til windsurfing, lystfiskeri og svømning.

Campingpladsen med dens store centrale legeplads og børnevenlige strand gør det muligt for forældrene også at slappe af.
De lokale omgivelser er velegnede for cykelture og lange gåture, og selv om man er godt gemt væk fra alting , er det stadig let at tage på spændende opdagelsesrejser og ekskursioner fre pladsen. På selve pladsen er alle moderne faciliteter. Man kan reservere plads til telt, campingvogn, autocamper,eller leje af hytter og LuxushytterUpload dine billeder

   Anmeld Skovmose Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74404133 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skovmosevej 8, Skovby, 6470 Sydals


   Anmeld Skovmose Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skovmose Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skovmose Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skovmose Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skovmose Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skovmose Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skovmose Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skovmose Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skovmose Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.