Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skyttehusets Camping


Skyttehusets Camping er en lille hyggelig plads beliggende i et unikt natur område, direkte ned til Silkeborg smukke sø, Julsø og Gudenåen.

Cafeteria med panoramaudsigt, egen marina og minishop. Kun 75 m. til Hjejlens anløbsbro, nabo til Himmelbjerget. 10 min. gang til Slåensø (bademulighed) samt Danmarks højeste træer. 12 km. til Silkeborg. Gode fiskemuligheder, skønne traveture, rigt fugleliv bl.a. isfugle.

- Cykelruter (også til moutainbikes)
- Gratis fiskeri fra pladsen.
- Perfekt til kajaker.
- Kano/bådudlejning
- Minigolf/Spillehal/Bordtennis/Poolbord/Petanque
- Legeplads/Hoppepuder
- Gode muligheder for skole/institutioner
- Rekreativt område m. udsigt til Himmelbjeret og Julsø.
- 3 nye luxushytter 2008.
- Hotspot på pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Skyttehusets Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 8684 5111 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Svejbækvej 3, 8600 Silkeborg


   Anmeld Skyttehusets Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Skyttehusets Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Skyttehusets Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Skyttehusets Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skyttehusets Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skyttehusets Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skyttehusets Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skyttehusets Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skyttehusets Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.