Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Smidstrup Camping


Midt i den Nordsjællandske natur og tæt ved skov og strand, finder du Smidstrup Camping. En 3-stjernet campingplads, der har alt hvad der hører en moderne campingferie til.

På pladsen finder du blandt andet swimmingpool med børnebassin, minigolf, minimarked, fælleshus med pool-billiard, airhockey, TV-stue, netcafé, bocciabane, bordtennis, fodboldbane og restaurant, og til de mindste findes der både legepladser, hoppepude og hoppeborg.

Ud over en plads til din camping-vogn eller dit telt kan vi også tilbyde udlejning af ferielejligheder, -værelser og -hytter.

Fra pladsen er der ca. 2 km til stranden, ca. 1 km til Blistrup og ca. 5 km til Rågeleje.Upload dine billeder

   Anmeld Smidstrup Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 48318448 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Helsingevej 44, Smidstrup, 3230 Græsted


   Anmeld Smidstrup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Smidstrup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Smidstrup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Smidstrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Smidstrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Smidstrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Smidstrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Smidstrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Smidstrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.