Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sorø Camping


Sorø Camping er en campingplads i naturskønne omgivelser - direkte ned til Pedersborg Sø, og med kun 1,5 km til Sorø Bymidte med et bredtfavnende handelsliv. En plads med ro og atmosfære, krydret med muligheder for "børn i alle aldre". Campingpladsen er et familieforetagende, hvor nærvær og hygge er nøgleordene.

Midt på campingpladsen ligger den imponerende hoppepude. Den store hoppepude er altid et hit hos børnene. Uanset alder er det altid sjov at afprøve sine akrobatiske evner. Derudover er der bordtennis, bordfodbold, mooncars, blandede brætspil, og et mindre bibliotek til fri afbenyttelse.

For børn i alle aldre, er snobrødsbagning en aktivitet der altid vil være populær, så det tilbyder pladsen også.

Pladsen har deres helt specielle børnevenlige geder. De går og hygger sig i en kæmpe dyrefold sammen med 4 ligeså specielle hængebugsvin. Gederne kommer fra vinterferie omkring påske, og her forventes 6-8 små nye gedekid. Der er fri adgang i dyrefolden, men dyrernes hus er ikke for mennesker.Upload dine billeder

   Anmeld Sorø Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 57830202 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Udbyhøjvej 10, Udbyhøj, 4180 Sorø


   Anmeld Sorø Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Sorø Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Sorø Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sorø Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sorø Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sorø Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sorø Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sorø Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sorø Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.