Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Spar Es Camping


Spar Es Camping er en lille børnevenlig familiedrevne Campingplads, beliggende direkte ved stranden. Pladsen har en storslående udsigt over vandet til Sønderborg, Kegnæs og Dybbøl Mølle. Den fantastiske natur ligger lige for fødderne af pladsen og indbyder til mange udflugtsmuligheder, cykel og vandreture bl.a. på Gendarmstien. Der er gode fiske muligheder med egen bådslip.

Spar Es Camping har en dejlig badestrand. Hoppepude og legeplads på stranden.

På pladsen er der 130 enheder, hvoraf en del af disse idag er belagt med sæsonliggere. Der er åbent hele året. Fra 1. oktober til sidst i marts dog kun ved forudbestilling.
Upload dine billeder

   Anmeld Spar Es Camping    

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74441418 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skeldebro 32, 6310 Broager


   Anmeld Spar Es Camping    

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Spar Es Camping . 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Spar Es Camping . 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
19-05-2012 Lækker stille plads Skrevet af SaNiNa
Spar- es camping nu Broager strand camping er en utrolig lækker lille stille plads med en tilhørende legeplads lige ned til vandet (man skal over en meget lille vej).

Pladsen har gratis enkel bad, hvor familie badet som er nyt koster 5 kr.

Værterne er meget imøde kommende og hjælpsomme, plads er meget ren og ordenligt.

Den er helt sikkert et besøg vær også er den ikke særlig dyr.Skriv en anmeldelse af Spar Es Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Spar Es Camping :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Spar Es Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Spar Es Camping . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Spar Es Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Spar Es Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.