Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Stensager Strand Camping


Stensager Strand Camping er omgivet af dejlig natur, og vi har udsigt over havet fra vores placering ved Binderup Strand syd for Kolding.

Pladsen kan blandt andet tilbyde en opvarmet swimmingpool med to rutsjebaner, to store bassiner + 1 børnebassin 1 stk. 48 m. vandrutsjebane, inkluderet i prisen. Dette er en af de mange tilbud, som gør denne plads til firestjernet. Men derudover kan pladsen tilbyde: Stor opholdsstue med tv og pool, minigolf, petanquebane, hoppepuder og en sjov og sikker Legeplads.

I højsæsonen står en aktivitetsmedarbejder for daglige aktiviteter for børn, bl.a. ansigtsmaling, minigolfturnering, kondibingo og bålaften.Upload dine billeder

   Anmeld Stensager Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75572231 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Oluf Ravnsvej 16, Binderup Strand, 6091 Bjert


   Anmeld Stensager Strand Camping   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Stensager Strand Camping. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Stensager Strand Camping. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
08-10-2009 Skrevet af anonym
Dejlig campingplads for alle, meget venligt


Skriv en anmeldelse af Stensager Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Stensager Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Stensager Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Stensager Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Stensager Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Stensager Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.