Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Stistrup Camping


Stistrup Camping er en rolig familieplads, hvor børnene har rigelig med plads til at udfolde sig. Pladsen ligger 200 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand.

På pladsen er der masser af legemuligheder for både små og større børn. Af legemuligheder for de mindre børn kan blandt andet nævnes: Legetraktor, gynge, vippe, vippedyr, legehus, rutsjebane og klatrestativ. Og til de større børn er der blandt andet: Go-carts, hoppepuder, trampoliner, hesteridning, billard, boldbane og svævebane.

På pladsen er der en stor swimmingpool som er 25 x 10m og opvarmet med 100m² solfanger. I swimmingpoolen er der et apart børnebassin og ved siden af en stor solterrasse. Fra solterrassen kan du nyde synet af en 30m vandrutschebane, en lille rutschebane, en hygge-hval til de mindste, et separat soppebassin, og en Baywatch-lyserød drikkevarervogn om eftermiddagen i højsæsonen!Upload dine billeder

   Anmeld Stistrup Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98636176 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gl. Viborgvej 13, 9640 Farsø


   Anmeld Stistrup Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Stistrup Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Stistrup Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Stistrup Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Stistrup Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Stistrup Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Stistrup Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Stistrup Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Stistrup Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.