Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Stjerne Camping


På Stjerne Camping har vi et væld af faciliteter, som du hurtigt lærer at sætte pris på. Om det er de velindrettede familiebaderum, puslerummene for de allermindste eller de nyrenoverede badefaciliteter, så er det med til sikre en behagelig og bekvem ferieoplevelse for dig og din familie.

På Stjerne Camping og i nærområdet er der rig mulighed for aktiviteter og oplevelser for hele familien. Her er noget for en hver smag og for alle aldre.

For børnene er der to velindrettede legepladser. Hoppepuden er altid populær! Vi har mooncars og en lille bondegård, hvor familien kan nyde selskabet af geder, kaniner og høns, og når vejret indbyder til det, arrangerer vi snobrødsbagning.

Skulle vejret være dårligt, har vi et tv rum med diverse spil, bøger og anden underholdning.Upload dine billeder

   Anmeld Stjerne Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75277054 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vejers Havvej 7, 6853 Vejers Strand


   Anmeld Stjerne Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Stjerne Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Stjerne Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Stjerne Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Stjerne Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Stjerne Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Stjerne Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Stjerne Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Stjerne Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.