Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Storebælt Camping og Feriecenter


Storebælt Camping- og Feriecenter er en ny campingplads med helt nye faciliteter, beliggende med vand på 3 sider og med udsigt til et af verdens mest imponerende bygningsværker - Storebæltsbroen.

Campingpladsen byder på masser af muligheder for både hygge, afslapning og aktiviteter for både store og små. Man kan bl.a. fiske, bade fra den børnevenlige strand, gå smukke ture og de mindste kan få masser af tid til at lege på pladsens store legeplads.

Hvis ikke børnene vil bade ved den børnevenlige strand, kan de tage en tur i campingpladsens helt eget badeland fra 2007.

Pladsen er løbende igang med at tilføje nye faciliteter, men blandt andet fodboldspil og billard står allerede klar.

På pladsen er der også en stor legeplads med hoppepuder, rutschebaner, svævebane, moon-cars, cykel-tog og et-hjulede cykler. Der er minigolfbane med 12 huller, petanquebane, beach-volleybane, gode fiskemuligheder, 2 limbobåde til udlejning (til 6 personer) og anløbsbro til både og fiskekuttere (havfiskeri).Upload dine billeder

   Anmeld Storebælt Camping og Feriecenter   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 58383805 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Storebæltsvej 85, 4220 Korsør


   Anmeld Storebælt Camping og Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Storebælt Camping og Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Storebælt Camping og Feriecenter. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Storebælt Camping og Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Storebælt Camping og Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Storebælt Camping og Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Storebælt Camping og Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Storebælt Camping og Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Storebælt Camping og Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.