Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Storløkke Feriepark


Storløkke Feriepark er beliggende på det nordvestlige Bornholm, ved de såkaldte tvillingebyer Allinge-Sandvig. Storløkke Feriepark henvender sig ikke alene til par, men i høj grad også til børnefamilier, der trænger til en dejlig ferie uden arbejde, daginstitutioner og skole. På Storløkke Feriepark er tiden jeres egen, så her kan I slappe af i de naturskønne omgivelser, der findes omkring Storløkke Feriepark. I kan selvfølgelig også benytte jer af de faciliteter der findes på Storløkke Feriepark, eller tage en tur til stranden.

Storløkke Feriepark byder på en udendørs swimmingpool med et særligt børnebassin, en udendørs tennisbane og en legeplads, hvor familiens yngste medlemmer nemt kan tilbringe adskillige timer. Fra Storløkke Feriepark er der ikke mange minutters gang til de pragtfulde sandstrande, der findes langs denne del af Bornholms kystlinje. Derfor kan du sagtens benytte dig af dit ophold på Storløkke Feriepark til at holde badeferie.

På Storløkke Feriepark kan du vælge mellem to typer ferielejligheder. Storløkke Feriepark tilbyder således ferielejligheder af type 2 (40 kvadratmeter, 2-4 personer) og type 3 (50 kvadratmeter, 4-6 personer). Der er en lukket gårdhave med havemøbler til alle de ferielejligheder, der findes på Storløkke Feriepark.Upload dine billeder

   Anmeld Storløkke Feriepark   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56481179 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Genvej 2-4, 3770 Allinge


   Anmeld Storløkke Feriepark   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Storløkke Feriepark.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Storløkke Feriepark. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Storløkke Feriepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Storløkke Feriepark:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Storløkke Feriepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Storløkke Feriepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Storløkke Feriepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Storløkke Feriepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.