Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Strandlunden Familie- og Naturcamping


Strandlunden Naturcamping ligger på Bornholms østkyst lige syd for Gudhjem nær det idylliske fiskerleje Melsted.

Pladsen er unik med egen lille strand, naturhavn, betagende klippekyst, samt uspoleret natur med mange fuglearter, forskellig bevoksning, gode læforhold og store unummererede pladser.

Fiskeri, dykning, kajakroning, badning, vandre-, løbe- og cykelture, botanisering og fugleobservationer er oplagte friluftsaktiviteter.

Velholdte, hyggelige og gode faciliteter, inkl. vaskemaskine og tørretumbler. Desuden bordtennis, boldbane, legeplads og strandvolley. I nærheden findes golfbaner - tennisbaner og svømmehal. Cykelveje og vandrestier udgår fra pladsen, og afstand til busholdeplads er ca. 150 meter.Upload dine billeder

   Anmeld Strandlunden Familie- og Naturcamping   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56485245 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Melstedvej 33, 3760 Gudhjem


   Anmeld Strandlunden Familie- og Naturcamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Strandlunden Familie- og Naturcamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Strandlunden Familie- og Naturcamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Strandlunden Familie- og Naturcamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Strandlunden Familie- og Naturcamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Strandlunden Familie- og Naturcamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Strandlunden Familie- og Naturcamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Strandlunden Familie- og Naturcamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Strandlunden Familie- og Naturcamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.