Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Strandskovens Camping


Strandskovens camping er en naturskøn plads beliggende på Samsøs østside – lige ud til en dejlig sandstrand med badebro. På stranden er der gode forhold for al vandsport. Har du egen båd kan den ligge på standen.

Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker. Her er både hyggelige pladser til telte og campingvogne og bilfrie områder til cykelcampisterne.

1,5 km mod syd ligger Ballen havn med butikker og mange restauranter.

For børnefamilier er her bl.a. legeplads, cykeludlejning, dyrefold og minigolf.

Det er også muligt at leje campingvogn eller hytter.Upload dine billeder

   Anmeld Strandskovens Camping   

Informationer

Samsø
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86591210 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandskoven 7, 8305 Samsø


   Anmeld Strandskovens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Strandskovens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Strandskovens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Strandskovens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Strandskovens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Strandskovens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Strandskovens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Strandskovens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Strandskovens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.