Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Stubbekøbing Camping


Pladsen mener selv, at det er en af Danmarks smukkest beliggende campingpladser, lige ned til Grønsund med badestrand og badebro. Der er et glimrende fiske og badevand, og der er kun 800 m til Stubbekøbing centrum som kan gøres af gangstien langs vandet eller gennem det skønne gamle lystanlæg, der ligger som nærmeste nabo. Pladsen består af to dele, den gamle del som ligger midt i et fredet smukt bevokset område og en ny del som er åbnet i 2006.

Fra den gamle del er der adgang direkte til stranden, hvor der er en storslået udsigt til både Farøbroerne samt Bogø. Den nye del er endnu ikke bevokset.

Altså en lille hyggelig og rolig campingplads med gode faciliteter, hvor familien sammen kan nyde det, vores gæster med børn elsker stranden og tilbringer meget tid der, samt i parken kun få skridt fra campingpladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Stubbekøbing Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54441057 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gl. Landevej 4, 4850 Stubbekøbing


   Anmeld Stubbekøbing Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Stubbekøbing Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Stubbekøbing Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Stubbekøbing Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Stubbekøbing Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Stubbekøbing Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Stubbekøbing Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Stubbekøbing Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Stubbekøbing Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.