Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Sunwing Resort Alcudia


Når du bor her, kan du vælge mellem syv forskellige lejlighedsområder. De fleste har selvfølgelig havudsigt, men Villa Isabel og Las Piramides er rolige, grønne undtagelser i haverne nogle meter bag strandpromenaden.

Sunwing ligger kun en kort gåtur langs stranden fra Alcudia centrum og havnen, hvor der er mange restauranter.

På selve hotellet er der en glimrende restaurant, hvor der er et legehjørne til børnene, så man også kan nyde en kop kaffe i fred.

Der er flere swimmingpools, men komplekset ligger direkte på stranden, så det er ikke de største pools.Upload dine billeder

   Anmeld Sunwing Resort Alcudia   

Informationer

Mallorca
Spanien

Adresse og kort:
Calle de Minerva, 7400 Alcudia


   Anmeld Sunwing Resort Alcudia   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Sunwing Resort Alcudia. 1 brugere har stemt.
ingen rating


Der er endnu ingen anmeldelser af Sunwing Resort Alcudia. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Sunwing Resort Alcudia

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Sunwing Resort Alcudia:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sunwing Resort Alcudia en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sunwing Resort Alcudia. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sunwing Resort Alcudia egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sunwing Resort Alcudia før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.