Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Svalereden Camping og Hytteby


Overalt på pladsen er der nu nye/nyere servicebygninger i høj kvalitet, hvor også detaljerne er i orden. Pladsen ligger mellem Sæby og Frederikshavn med direkte adgang til en af østkystens bedste og mest børnevenlige badestrande. I gå/cykelafstand fra den gamle og idylliske købstad Sæby og 10 minutters kørsel fra den aktive havne-og handelsby Frederikshavn.

Hos os er børnene i centrum. Med de spændende legepladser på pladsen, har børnene ingen problemer med at få tiden til at gå og finde nye legekammerater. Campingpladsen er ikke større, end selv de helt små børn plejer at kunne finde hjem til far og mor igen.

På legepladserne finder du bl.a. 2 hoppepuder, 25 m lang svævebane, moon-cars, dino-cars, sjov løbetromle, legehuse, og meget mere. Endvidere egen tv-stue for børnene, hvor der er fast kanal med Disney-programmer.

For de lidt større børn og voksne er der også masser af muligheder: Beach-volley, bordtennis, pool-bord, ”spille-hal” med Air-hockey, fodboldspil og meget mere. Stor boldbane, spændende minigolfbane m.m. Hyggelig Tv-stue/opholdsrum.

Åben hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Svalereden Camping og Hytteby   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98461937 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Frederikshavnsvej 112 A, Sæby, 9900 Frederikshavn


   Anmeld Svalereden Camping og Hytteby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Svalereden Camping og Hytteby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Svalereden Camping og Hytteby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Svalereden Camping og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Svalereden Camping og Hytteby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Svalereden Camping og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Svalereden Camping og Hytteby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Svalereden Camping og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Svalereden Camping og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.