Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Svaneke Familiecamping


Svaneke Familie Camping er en to-stjernet, lille og hyggelig privatejet campingplads. Pladsen er beliggende 500 meter fra Svaneke by med en lille sti til Listed og Vigehavn. Der er badevig ved klipperne, hvor børnene kan blive kølet ned i sommervarmen.

Der er gode fiskemuligheder fra pladsen.

Pladsen udlejer cykler, så familien kan opleve Bornholms natur sammen på en cykeltur. Pladsen er ideel som "basecamp" for oplevelser på Bornholm.
Upload dine billeder

   Anmeld Svaneke Familiecamping    

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56496462 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Møllebakken 8, 3740 Svaneke


   Anmeld Svaneke Familiecamping    

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Svaneke Familiecamping .

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Svaneke Familiecamping . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Svaneke Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Svaneke Familiecamping :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Svaneke Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Svaneke Familiecamping . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Svaneke Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Svaneke Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.