Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Svinkløv Camping


Svinkløv Camping er en rolig og hyggelig trestjernet familie- og naturcampingplads beliggende i et enestående naturskønt område ved Jammerbugten mellem Aalborg og Thisted i Nordjylland. Campingpladsen ligger ikke langt fra Danmarks første nationalpark - Nationalpark Thy - der åbnede i 2008. For naturelskere er Svinkløv Camping det rette valg for afstressende ferie- og fridage midt i naturen og langt fra urolige turistcentre. Svinkløv Camping er samtidigt et godt udgangspunkt for udflugter og oplevelser i Nordjylland.

Campingpladsen har alle nødvendige faciliteter for et behageligt ophold, f.eks. to servicebygninger - heraf én bygget i 2001 - familierum, handicaprum, børnebad, puslerum, møntvaskeri, køkkener, fiskekøkken, opholdsstue, TV-stue, trådløs internet, velassorteret butik, tre legepladser, tovbane, to hoppepuder, trampolin, boldbane, petanquebane, beachvolley samt bål- og grillhytte.

Åben: april-september.Upload dine billeder

   Anmeld Svinkløv Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98217180 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Svinkløvvej 541, 9690 Fjerritslev


   Anmeld Svinkløv Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Svinkløv Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Svinkløv Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Svinkløv Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Svinkløv Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Svinkløv Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Svinkløv Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Svinkløv Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Svinkløv Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.