Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Syltemae Camping


Syltemae Camping er et lille paradis direkte ud til det Sydfynske øhav. Udsigten fra hver enkelt plads er enestående. Tåsinge, Skarø, Drejø og Ærø i baggrunden er et fascinerende syn på alle tider af året, men især om sommeren, hvor den livlige trafik af sejl- og motorbåde i alle størrelser, færger mellem øerne og vejrets skiften gør, at udsigten aldrig bliver ensformig.

Med ca. 12 km. til Svendborg og ca. 18 km. til Fåborg er Syltemae Camping et godt udgangspunkt for udflugter til hele Fyn og de Sydfynske Øer med Egeskov, Valdemar Slot og Odense (bla. H.C. Andersens Hus og Brandts Klædefabrik) som nogle af de mest kendte).

Faciliteter:
88 pladser alle med udsigt til vandet.
Bade- og bådebro.
El-spil til ophaling af mindre både.
Teltplads uden biltrafik.
Mindre lege- og boldplads.
Bruserum med automater.
Vaskemaskine og tørretumbler.
Udekøkken med fri afbenyttelse af gas.
Bestilling af morgenbrød i højsæsonen.Upload dine billeder

   Anmeld Syltemae Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62241177 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandgaardsvej 13, 6752 Vester Skerninge


   Anmeld Syltemae Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Syltemae Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Syltemae Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Syltemae Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Syltemae Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Syltemae Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Syltemae Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Syltemae Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Syltemae Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.