Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tårup Strand Camping


Dejlig naturskøn campingplads 10 km syd for Nyborg. Mange pladser med flot udsigt over Storebælt, til Broen og Langeland. Gode bade- og fiskemuligheder.

Aktiviteter for børn på pladsen: 2 hoppepuder, 2 legepladser, pentaquebane, beach volley, billard, bordtennis, fodbold, lystfiskeri, får med lam, dværggeder med kid, æsler, kaniner, 2 badebroer, snobrødsaftener for børn og fællesgrill.

Tårup Strand Camping er et af de sidste ynglesteder for den meget sjældne Klokkefrø. Kom og hør dens karakteristiske kalden om sommeren.

Stranden ved Tårup Strand Camping er en af Fyns bedste kyster for havørredfiskeri eller sejl ud til Storebæltsbroen og pilk torsk.Upload dine billeder

   Anmeld Tårup Strand Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65371199 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lersey Allé 25, Tårup Strand , 5871 Frørup


   Anmeld Tårup Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tårup Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tårup Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tårup Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tårup Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tårup Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tårup Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tårup Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tårup Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.