Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tørring Camping og Kanoplads


Tørring Campingplads ligger i et rekreativt område ved Jyllands højderyg tæt ved Givskud Løvepark, Legoland, Gudenåens udspring, Skjernåens udspring og umiddelbart i nærheden af Playland (actionpark). I området er der også mulighed for kanosejlads, natur og oplevelsesture samt fiskeri.

Kanotur på Gudenåen med start i Tørring er en enestående oplevelse for hele familien. De fleste kanoture på Gudenåen starter på campingpladsen i Tørring. Sæsonen starter hvert år den 16. juni og der kræves tilladelse til sejlads mellem Tørring og Mossø.
Pladsen anviser gerne kanoudlejere. Såfremt man selv har kano kræves der også tilladelse og den kan søges ho Camping og kano-pladsen i Tørring. Tørring Camping udlejer også telte til kanoturen.

På pladsen finder du:
- Opholdsstue med TV og mønttelefon
- Kiosk
- Grill
- Legeplads
- Møntvask / Centrifuge og Tørretumbler
- Toilettømning af vogne med fast tank ved servicebygningens østende.
- Toilettømning af vogne med løs tank ved servicebygningens vestende.Upload dine billeder

   Anmeld Tørring Camping og Kanoplads   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75802085 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bredgade 67, 7160 Tørring


   Anmeld Tørring Camping og Kanoplads   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tørring Camping og Kanoplads.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tørring Camping og Kanoplads. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tørring Camping og Kanoplads

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tørring Camping og Kanoplads:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tørring Camping og Kanoplads en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tørring Camping og Kanoplads. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tørring Camping og Kanoplads egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tørring Camping og Kanoplads før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.