Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tambosund Camping


Tambosund Camping er én af danmarks smukkest beliggende familiepladser.

Beliggende direkte på stranden og lige midt i Thyholms barske natur gør Tambosund Camping til noget helt særligt. Her er gode muligheder for en aktiv ferie med sejlsport, windsurfing og fiskeri. Pladsen har egen bådbro med bådslip.

For børn og andre legesyge tilbyder vi bl.a. opvarmet swimmingpool, legeplads, petanque, mini golf og aktivitets rum med pool, dart og bordtennis.

Med Limfjorden lige uden for forteltet er aktiviteter på, i og ved vandet oplagt. Her er rig mulighed for at bade, for lystfiskeri, sejlsport og windsurfing. Pladsen har egen bådbro med bådslip.

Er du mere til fast grund under fødderne er der rund om pladsen et hav af afmærkede vandrestier og cykelruter. Har du ikke egen cykel med på ferien, kan du leje hos os.Upload dine billeder

   Anmeld Tambosund Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97871772 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Jegindøvej 27, Hvidbjerg, 7990 Thyholm


   Anmeld Tambosund Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tambosund Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tambosund Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tambosund Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tambosund Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tambosund Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tambosund Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tambosund Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tambosund Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.