Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tannisby Camping


5 minutter fra måske Danmarks bedste og vestkystens mest børnevenlige sandstrand med masser af klitter, hvor man kan ligge ugenert og sole sig. - Et dejligt bagland med skovplantager og skovsøer - helt ideelt til læfyldte cykelture og naturoplevelser.

Sommeren igennem er der "et hav af aktiviteter: Sct. Hans aften med bål på stranden, Tversted marked i uge 29, harmonikakoncert i Bindslev uge 30, stor friluftskoncert med Aalborg Symfoniorkester i august. Fiskeaften i Tversted hvor de lokale Fiskekoner tilbereder. Fiskefestival og Dragefestival i Hirtshals og mange andre aktiviteter.

Pladsen består af 180 parceller, 5 standard hytter, og 3 luxushytter.
Vore comfortfaciliteter består af: 5 Familiebaderum med 2 brusere og håndvask. 6 familiebaderum med bruser og håndvask. 1 handicaprum med bruser, håndvask og toilet. 1 babyrum med siddebad, håndvask og barnetoilet. 6 pers. sauna. Vaskeri med 2 store vaskemaskiner samt centrifuge og tørretumbler. 2 lejrkøkkener samt et fiskekøkken. Stor legeplads med sandbund. Hoppepude-klatretårn m tunnelrutchebane, gynger, babygynge, sandkasse, vippedyr, håndboldbane, basketballbane. Desuden er der en opholdsstue med TV-balkon.Upload dine billeder

   Anmeld Tannisby Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98931250 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tannisbugtvej 86, Tversted, 9881 Bindslev


   Anmeld Tannisby Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tannisby Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tannisby Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tannisby Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tannisby Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tannisby Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tannisby Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tannisby Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tannisby Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.