Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Teglværksgårdens Camping


Teglværksgårdens Camping er en rolig og dejlig familiecampingplads. Campingpladsen har nyere toilet- og badeforhold, herunder familie- og handicaprum.

På pladsen er der en lille legeplads og en petanquebane. Der er 3-400 meter til Sejerøbugten, med egen børnevenlig badestrand, hvor der også er mulighed for fiskeri og surfing.

Området kan byde på:
Masser af skøn natur bl.a. Veddinge bakker, Ordrup næs, fredet fuglereservat ved fredsskov, Dragsholm slot, Fårevejle museum, Kirker: Fårevejle-Gislinge-Bregninge-Hjembæk(med kalkmalerier), Golfbane, Asnæs svømme- og sportshal,Kaldred flyveplads (rundflyvning). Havnsø havn med færger til Sejerø og Nekselø o.m.a.

Pladsen har åbent hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Teglværksgårdens Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59269018 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Teglværksvej 9A, Starreklinte, 4534 Hørve


   Anmeld Teglværksgårdens Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Teglværksgårdens Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Teglværksgårdens Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Teglværksgårdens Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Teglværksgårdens Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Teglværksgårdens Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Teglværksgårdens Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Teglværksgårdens Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Teglværksgårdens Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.