Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tempelkrogens Familiecamping


Tempelkrogens Familiecamping er en af de smukkest beliggende campingpladser på Sjælland, og blev anlagt i 1965 og åbnet 29. juni 1968. Pladsen ligger ca. 7 km syd for Holbæk. Den er opbygget i terrasser med en flot panoramaudsigt over det inderste af Isefjorden, som bliver kaldt Tempelkrogen.

Tempelkrogens Camping har 2. svømmebassiner i et aflukket område med liggestole, hvor man kan ligge og sole sig. Det er gratis at benytte. Det ene bassin er til de små, det måler 4x6 meter og vanddybden er fra 0 til 50 cm. Der er en lille Elefant rutsjebane til de små. Det store bassin måler 6x12 meter og har en dybde på 120 cm. Der er også en lille rutsjebane.

Aktiviteter for børn:
Snobrødsbagning & Popcorn over åben ild - Småture i brandbilen på campingpladsen - Svømmebassin & børnebassin - 2 Hoppepuder - Lille klatrevæg - Sandkasse & vippedyr til de små - Svinggynge til de lidt større - Mooncar & Chopper cykler - Trækture på vores ponyer - Boldbane & Basketbane - Legeplads - Bålplads.Upload dine billeder

   Anmeld Tempelkrogens Familiecamping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59181307 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Krogvej 2, Ågerup, 4390 Vipperød


   Anmeld Tempelkrogens Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tempelkrogens Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tempelkrogens Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tempelkrogens Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tempelkrogens Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tempelkrogens Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tempelkrogens Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tempelkrogens Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tempelkrogens Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.