Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping


Camping-ferie for hele familien. Børnene vil elske det, for pladsen er nemlig nabo til Sommerland Syd.

Nyd naturen. Fra pladsens sø er der dejlig udsigt over mose med rigt dyreliv. Der fanges både ål, karper, bækørreder, kildeørreder, regnbueørreder, og stallinger. Når fisken er fanget, skal den rengøres. Dertil har pladsen indrettet en renseplads med rindende vand, hvor fiskerne kan mødes og sludre om dagens fangster. I den store røgeovn kan De få røget Deres fisk, og de kan også købe frisk-røgede fisk på stedet. Her får de nye venner med samme interesse som Dem.

4-6 personers hytter med alt i inventar venter på Dem og deres familie.
Ønsker De at bo i værelse eller lejlighed er dette også muligt. Fra den store terrasse er der en flot udsigt ud over Terkelsbøl Mose.

Alt, hvad De behøver: Nyt køkken, toiletter, vaskemaskine, tørretumbler og baderum.



Upload dine billeder

   Anmeld Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74642371 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Terkelsbøl Bygade 50, 6360 Tinglev


   Anmeld Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.



Der er endnu ingen anmeldelser af Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.



Skriv en anmeldelse af Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Terkelsbøl Lystfiskeri og Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.