Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Thisted Camping


På Thisted Camping har alle pladser & hytter udsigt til vandet.

Der er 2 legepladser, en for de større børn, samt en for de mindre børn. Til sæsonen 2007 har vi lavet ny legeplads med forhindringsbane samt fået ny hoppepude, dette er legepladsen for de større børn. Legepladsen for de mindre børn er blevet nyrenoveret til sæsonen 2007.

På pladsen er der ydermere en dejlig stor pool, samt mindre baby-pool der er ligge stole samt parasoller.

Der arrangeres løbende aktiviteter for både store & små, se opslagene på pladsen. Der kan blandt andet spilles play & fun golf på vores flotte bane. Fun & play golf må ikke sammenlignes med almindelig minigolf. Fun & play golf er det ultimative indenfor minigolf da banerne er anderledes, bla. med skråninger, rør & vandforhindring. En god play & fun golfbane har en tilpas blanding af udfordringer og lethed, således at den appelerer til både børn, voksne & golf entutiaster, der er 2 veje til mål, en for børn og en for voksne.. Hullerne er spændene og udfordrende anlagt med vandløb og huller omkranset af et unikt miljø. Hullerne kan spilles på 2 måder, med hver sin sværhedsgrad, så børn & voksne, øvede og begyndere kan spille mod hinanden på lige vilkår. Banerne er anlagt med kunstgræs som giver en naturtro oplevelse af golfboldens fart.

Thisted Camping tilbyder både kano og cykeludlejning. Men derudover er det også muligt at leje en badmintonbane, prøve at skyde med bue & pil, benytte badelandet eller motionscenteret i Thyhallen.
Upload dine billeder

   Anmeld Thisted Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97921635 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Iversensvej 3, 7700 Thisted


   Anmeld Thisted Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Thisted Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Thisted Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Thisted Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Thisted Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Thisted Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Thisted Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Thisted Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Thisted Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.