Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Thorager Camping


Thorager Camping er en dejlig beliggende campingplads midt i den vestjyske natur. Tæt på skov, hav, fjord og hede med mange muligheder for at vandre og cykle rundt i naturen. Der findes et hav af aktiviteter og seværdigheder inden for 1 times kørsel.

Vestjylland er som en åben bog med mange muligheder. Der er meget natur i vestjylland og midt i naturen ligger selvfølgelig også Thorager Campingplads, med kun 10 min. kørsel til vesterhavet. Mange seværdigheder inden for 1 times kørsel. Pladsen er rolig, ingen larm. Det er her, du kan stresse af, cykle rigtig mange ture i naturen, eller bare vandre rundt i det smukke landskab.

Der er bålplads, fodboldbane og gynger på pladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Thorager Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97333646 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Søgårdvej 7, 6980 Tim


   Anmeld Thorager Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Thorager Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Thorager Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Thorager Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Thorager Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Thorager Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Thorager Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Thorager Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Thorager Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.