Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Thorsminde Camping


På den smalle tange, hvor Vesterhavet og Nissum Fjord mødes finder man Thorsminde - en af Danmarks smukkeste og mest uspolerede naturperler. Havnen, fjorden, stranden, den smukke natur og den maritime stemning skaber sammen nogle helt særlige rammer for dejlige ferieoplevelser.

Thorsminde Camping har eget badeland med damp- saunakabine, modstrømsanlæg og stor rutschebane . I år har vi bygget fitnesscenter og legerum -opholdsrum alt sammen gratis for vore campister. Der er 10 luksushytter med bad og toilet, så nu råder vi over 21 hytter. Hytterne egner sig fortrinligt til familiefester og lignende. Man kan låne spisesalen hvor der er plads til ca. 60 personer.

Der er rigtig mange muligheder for børn. Badeland med rutschebane, modstrømsanlæg og børnebassin Stor legeplads med trampolin, hoppepude, klatretårn m.m. boldbane og indendørs legerum.

Det indendørs vandland er altid populært. Vandet er 27. g varmt. Der er et stort bassin med en vanddybde på 150 cm. - en stor rutschebane og modstrømsanlæg. Børnebassinet har en vanddybde på 50 cm. - her kan mindre børn boltre sig i timevis. Man kan også tage en tur i vores nye damp-saunakabine.Upload dine billeder

   Anmeld Thorsminde Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97497056 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Klitrosevej 4 , 6990 Ulfborg


   Anmeld Thorsminde Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Thorsminde Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Thorsminde Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Thorsminde Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Thorsminde Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Thorsminde Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Thorsminde Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Thorsminde Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Thorsminde Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.