Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Thy Feriepark - Hanstholm Camping


Thy Feriepark - Hanstholm Camping er beliggende der hvor Jyllands nakke slår et knæk, hvor Atlanterhavet møder den danske kyst, og hvor himmelen er så høj, at det må være her alting tog sin begyndelse. Kilometer lange og øde sandstrande, det utæmmede klitlandskab, og ikke mindst Nationalparken udgør kulisserne for en perlerække af oplevelser for den aktive familie, der vil lidt mere end bare holde ferie.

Du kan vandre, ride, sejle, surfe og cykle for blot at nævne nogle få af tilbuddene, når ferien går til det vildeste vest.

Thy Feriepark er kendt for sit store udbud af friluftstilbud og de mange guidede udflugter, der er gratis, når du bor på pladsen, samt det store opvarmede badeland. Badelandet har tre opvarmede bassiner og flere rutchebaner, blandt andet den nye surfinghill med 4 baner på 35 meter! I badelandet finder I også poolbar, solterrasser og græsarealer. Der er ofte vandlege med aktivitetsleder, blandt andet vandpolo, vandstafetter og andre sjove aktviteter for børn og barnlige.

De to store legepladser er veludrustede og rummer alt tænkeligt fra hoppehøns til mooncars og fra sandkasser, klatrevæg og gynger til svævebane. Det er her man møder nye legekammerater, hvis man da ikke allerede har mødt dem i børnehuset eller i badelandet.

Mini-zoo er et tilløbsstykke for sig selv. Her kan man klappe en gris, kæle med en ged, snakke med en kanin og hjælpe til med at fodre. Alle dyrene er vant til børn og er selvfølgelig velpassede.Upload dine billeder

   Anmeld Thy Feriepark - Hanstholm Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97965198 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hamborgvej 95, 7730 Hanstholm


   Anmeld Thy Feriepark - Hanstholm Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Thy Feriepark - Hanstholm Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Thy Feriepark - Hanstholm Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Thy Feriepark - Hanstholm Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Thy Feriepark - Hanstholm Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Thy Feriepark - Hanstholm Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Thy Feriepark - Hanstholm Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Thy Feriepark - Hanstholm Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Thy Feriepark - Hanstholm Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.