Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Thyborøn Camping Hotel og Hytteby


Thyborøn Camping Hotel & Hytteby er en lille, hyggelig nyrenoveret campingplads, helt tæt på Vesterhavet. Pladsen har alt, som aktive børnefamilier sætter pris på. Og så finder du den barske og skønne vestjyske natur lige uden for døren.

AKTIVITETER
På Thyborøn Camping Hotel & Hytteby har vi et spændende og varieret aktivitetsprogram sommeren igennem. Vi har fokus på børnene og de nære ting, som børn og voksne holder af at lave sammen i ferierne.

Hvis vejret i højsæsonen skulle svigte, er der stadig mulighed for aktiviteter - også indendørs. I hallerne kan I spille fodbold, håndbold, tennis, bordtennis, badminton, volleyball - ja, der er sågar mulighed for rulleskøjteløb!
Hallens motionscenter er åbent hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Thyborøn Camping Hotel og Hytteby    

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97831277 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Idrætsvej 3, 7680 Thyborøn


   Anmeld Thyborøn Camping Hotel og Hytteby    

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Thyborøn Camping Hotel og Hytteby .

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Thyborøn Camping Hotel og Hytteby . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Thyborøn Camping Hotel og Hytteby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Thyborøn Camping Hotel og Hytteby :

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Thyborøn Camping Hotel og Hytteby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Thyborøn Camping Hotel og Hytteby . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Thyborøn Camping Hotel og Hytteby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Thyborøn Camping Hotel og Hytteby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.