Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

TopCamp Nordstrand Camping


Pladsens unikke beliggenhed ved strand, by og marina giver masser af muligheder for en aktiv ferie og pladsens 4-stjernede faciliteter gør det nemt at slappe af.

Junglestien udfordrer Tarzans lærlinge og giver én på opleveren. Den opvarmede indendørs swimmingpool og solterrassen lokker og de legesyge boltrer sig i vandet.

Legepladserne har aktiviteter for både store og små spillopper, og du finder hurtigt nye legekammerater. Eller hvad med en tur rundt på pladsen i en heftig mooncar?

I vores nye udvidede spillerum kan du fornøje dig med fodboldspil, skydespil, bil ræs, og gratis Play Station 2.
Der bliver dagligt arrangeret aktiviteter i højsæsonen, så på TopCamp Nordstrand skal du gøre dig mere end umage, hvis du vil kede dig..Upload dine billeder

   Anmeld TopCamp Nordstrand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98429350 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Apholmenvej 40, 9900 Frederikshavn


   Anmeld TopCamp Nordstrand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
TopCamp Nordstrand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af TopCamp Nordstrand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af TopCamp Nordstrand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere TopCamp Nordstrand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet TopCamp Nordstrand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for TopCamp Nordstrand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at TopCamp Nordstrand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt TopCamp Nordstrand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.