Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

TopCamp Riis


TopCamp Riis er placeret lige midt i hjertet af Jylland tæt ved Give. En ægte dansk campingplads med grønt til alle sider, smukke omgivelser og den idylliske stemning, der skaber både glæde og fælles oplevelser for store og små. TopCamp Riis tilbyder gode og velplejede standpladser til egen campingvogn, auto-camper eller telt. Alle pladser er placeret i læ af levende hegn.

Til børnene har vi to legepladser. På pladsen mellem de mindste hytter findes der et legeområde for de mindste. Her er der klatretårn, vippedyr og gynger.
På området bag hovedbygningen ved vandlandet har vi et område med fire trampoliner, en rutchebane, en svævebane, mooncar bane, bordtennis, boldhus og en hoppepude.

Badelandet er altid en sikker succes hos store og små. Her er 3 vandrutschebaner, småbørnsbassin, dejligt flisebelagt poolområde med møbler og liggestole. Pool-baren, som sælger fadøl, sodavand, vin, kaffe m.m. er åbent hver dag i hele højsæsonen og i weekender i lavsæson.Upload dine billeder

   Anmeld TopCamp Riis   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75731433 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Østerhovedvej 43, Riis, 7323 Give


   Anmeld TopCamp Riis   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
TopCamp Riis.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af TopCamp Riis. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af TopCamp Riis

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere TopCamp Riis:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet TopCamp Riis en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for TopCamp Riis. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at TopCamp Riis egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt TopCamp Riis før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.