Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

TopCamp Terrassen


På TopCamp Terrassen keder du dig aldrig. Vores event-program foregår hver eneste dag i campingsæsonen med mange spændende og sjove aktiviteter.

I højsæsonen har vi ponyridning 2 gange om ugen. (gratis)

Ballonworkshop hvor man lærer at lave forskellige ballondyr m.m. Aktivitetsrum med indendørs poolbord, fodboldspil, airhockey og bordtennis. Playstation og internetcafe. Beachwolley/fodbold/basket. Petanque eller kroket.

Legepladser med bl.a. hoppepuder, trampoliner og svævebane. Mini zoo med søde kaniner. Minigolf. Udlejning af kanoer, med turforslag ud i den smukke natur langs Gudenåen eller til Himmelbjerget og retur.

Swimmingpool er gratis og åben maj til august. (hvis vejret tillader det.)Upload dine billeder

   Anmeld TopCamp Terrassen   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86841301 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Himmelbjergvej 9A, Laven, 8600 Silkeborg


   Anmeld TopCamp Terrassen   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
TopCamp Terrassen.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af TopCamp Terrassen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af TopCamp Terrassen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere TopCamp Terrassen:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet TopCamp Terrassen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for TopCamp Terrassen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at TopCamp Terrassen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt TopCamp Terrassen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.