Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Topcamp Frigård Camping


Frigård Camping er kendt for sin gode atmosfære, som et sted hvor børn trives, et sted hvor der er plads til alle - enten man er her for at nyde naturen eller hinandens selskab.

Pool, sauna, tyrkisk bad, strand
Fire førsteklasses facilitetsbygninger. 350 m² stort opvarmet svømmebassin, tyrkisk bad og sauna. Strand med blåt flag blot 300 m fra campingpladsen.

Sommerhalvåret igennem er der mange aktiviteter og tilbud til børn, såvel som voksne.

Der er store legepladser, boldbane, børnetog, bordtennis, petang etc.

Frigård Camping er beliggende i et naturskønt område tæt ved Flensborg Fjord, 3km. fra den Dansk-Tyske grænseovergang Kruså. Et centralt udgangspunkt for udflugter i det sydlige Sønderjylland og Sydslesvig.

Campingpladsen har åbent hele året. Der udlejes hytter og campingvogne sommer og vinter.Upload dine billeder

   Anmeld Topcamp Frigård Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74678830 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kummelefort 14, Kollund, 6340 Kruså


   Anmeld Topcamp Frigård Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Topcamp Frigård Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Topcamp Frigård Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Topcamp Frigård Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Topcamp Frigård Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Topcamp Frigård Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Topcamp Frigård Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Topcamp Frigård Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Topcamp Frigård Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.