Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Tornby Strand Camping


Pladsen der danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien. Alle muligheder for naturelskere i de rolige og idylliske omgivelser. Få minutters gang til dejlig sand strand.

Pladsen tilbyder indendørs swimmingpool, med babybad og boblezone, indendørs legerum, udendørs opvarmede pool med børnebassin. Ydermere er der en stor legeplads med bla. to store hoppepuder, og fra 2008 et nyt stor og flot legestativ. På pladsen findes der minigolf, købmand, cafe, møntvask samt hotspot på ca 75% af pladsen.

Der tilbydes mange spændende arrangementer. Blandt andet børnetimer med forskellige aktiviteter for børn i alle aldre og gode udflugts muligheder til bla. Nordsømuseet, Hirtshals Fiskehavn, Ørnereservatet, Skagens Gren
og Fårup sommerland.

Åben: april til oktober.Upload dine billeder

   Anmeld Tornby Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98977877 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 13, 9850 Hirtshals


   Anmeld Tornby Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Tornby Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Tornby Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Tornby Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Tornby Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tornby Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tornby Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tornby Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tornby Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.