Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Trend Camping


Trend Camping er en lille hyggelig familieplads med plads til ca. 100 enheder fordelt på 42.000 kvm.

Pladsen er indrettet med strøm på alle pladser, toiletbygning med handicaprum, køkkenfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler. Tv-stue, legeplads, hoppepuder, minigolf, basketballkurv, bordtennis, bålplads og stor udendørs grill til selvbetjening.

Der er en velassorteret købmandsbutik, med alt til det daglige, friskbagt brød hver dag, kød, pålæg, kolonial, slik, is, chips, øl, vand, vin og tobak.

Stor grill/cafeteria, hvor man kan bestille og spise eller tage det med hjem. I grillen er der poolbord og nyindrettet spillehal.

Trend Camping er beliggende i et lille landsbysamfund, kun 150 meter fra Limfjorden, hvor vi har en flot udsigt til både Livø og Fur. Lystfiskeri, cykel- og traveture trækker også mange naturelskere til området. Himmerland har alt til en dejlig ferie. Her er ren og smuk natur, masser af frisk luft og spændende seværdigheder samt masser af gode muligheder for en aktiv ferie.

Der er et badeland cirka 7 km fra pladsen og en golfbane cirka 15 km væk.Upload dine billeder

   Anmeld Trend Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98678250 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Trendvej 6, Trend, 9670 Løgstør


   Anmeld Trend Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Trend Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Trend Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Trend Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Trend Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Trend Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Trend Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Trend Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Trend Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.