Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Trust Camping


Hyggelig mellemstor campingplads med tropisk vandland, beliggende i et stort og pragtfuld naturområde direkte ned til Gudenåen.
Gode læmuligheder og frit fiskeri fra pladsen. Bade- og fiskebro. Mange fiskerige vandløb og søer i nærheden - også Put & Take søer. Ingen trafikstøj. Et skønt sted for familier med børn og naturelskere. Bus til Århus/Viborg cirka 1 km fra pladsen.

Der er masser af aktiviteter til børnene på pladsen, de kommer ikke til at kede sig. Der kan blandt andet nævnes: boldbane, dyrefold, TV-rum med satellitprogrammer, aktivitetsrum med spil for unge, ny spændende legeplads centralt på pladsen, og en særskilt legeplads for børn under 6 år, petanquebane, beach-volley, moderne 18 baners minigolf, godt varieret og utraditionelt aktivitetsprogram for børn og voksne i skoleferien og kanoudlejning og –transport.

Af faciliteter kan nævnes: solarium, fitnessrum med 13 træningsmaskiner, internetserivce mod betaling (modtage og sende mails), mulighed for trådløs internetforbindelse mod betaling på en stor del af pladsen, minimarked, 1 stor servicebygning centralt på pladsen - 1 ny servicebygning tæt ved åen.Upload dine billeder

   Anmeld Trust Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86871141 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sørkelvej 12 Truust, 8882 Fårvang


   Anmeld Trust Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Trust Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
13-07-2011 Man kan ikke regne med en book Skrevet af jeppe
Jeg ringede til dem og bookede en hytte som vi kunne overnatte i på vores kanotur på Gudenåen. De sagde at det var i orden og at der var plads - jeg skulle bare lige også booke på hjemmesiden. Efter bookingen gik der 3 timer hvorefter de skrev at der alligevel ikke var plads - øv. Ungerne havde eller glædet sig til at bo der :( Nu er jeg nødt til at lave turen om.


Skriv en anmeldelse af Trust Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Trust Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Trust Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Trust Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Trust Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Trust Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.