Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Urhøj Camping


På Urhøj Camping kan du campere i første række til en af Danmarks bedste badestrande. Det er en campingplads i 4 niveauer, hvor de fleste af de 400 pladser har havudsigt. Teltpladsen er kun 37 m. fra vandkanten. Pladsen kan tilbyde gode læforhold i kuperet terræn, samt et naturskønt område. Fra stranden er der gode muligheder for fiskeri og windsurfing, samt mulighed for at sætte joller i vandet fra stranden.

Legepladsen bliver flittigt benyttet og er et populært mødested, for store og små. Den er centralt placeret, ved siden af både cafeteriet, kiosken og servicebygningerne. Dette giver forældre til mindre børn,gode muligheder for at klare detpraktiske, mens børnene leger. Legepladsen rummer mange muligheder for at brænde krudt af. På skrænten ved stranden er der en ca. 15m. lang rutschebane, der ender ved foden af svævebanen. På græsarealet spilles der fodbold og basketball.

På pladsen findes Saint Alex Golf Course, som er en minigolfbane. Minigolf er et sjovt spil for hele familien - her kan konkurreres om mange gøremål, f.eks. hvem der skal hente vand eller vaske op. På banen er der 15 huller med hver deres sværhedsgrad.Upload dine billeder

   Anmeld Urhøj Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59597200 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Urhøjvej 14, Bjerge Strand , 4480 St. Fuglede


   Anmeld Urhøj Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Urhøj Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Urhøj Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Urhøj Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Urhøj Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Urhøj Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Urhøj Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Urhøj Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Urhøj Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.