Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vallø Stifts Camping


Et stenkast fra Køge centrum finder du Vallø Stifts Camping, som er en 3-stjernet campingplads med fred og ro og plads til hele familien. Her er virkelig idyl, hvis du ønsker strand, skov, by og ægte sommerstemning - uanset om du kommer med telt, campingvogn eller lejer en af pladsens 25 hytter.

Vallø Camping tilbyder aktiviteter for alle aldre. Der er legepladser, dyr, skakspil, petanque, beach-volley, minigolf, fodboldbane, bordtennis og basketball.

Pladsens klappegeder er børnevenlige og meget populære. Normalt lemmer de 2–4 nye gedekid hver sommer. Gederne er i et indhegnet område, hvor alle må klappe/ae - med respekt for dyrene.

Der er 2 professionelle petanquebaner som altid er åbne, og giver børn og voksne mulighed for at spille det populære spil. Pladsens årlige turneringer er åbne for alle. I juni afholdes parturnering - i august individuel.

Minigolf er et andet populært spil for både børn og voksne. Vallø Camping har en 18-hullers minigolfbane med en rimelig sværhedsgrad. I sommeren 2006 blev der sat banerekord på 51 slag.

Den gamle by Køge oser af købstadsmiljø med musik i de gamle gårde, torvedag onsdag og lørdag, et utal af detailbutikker og ikke mindst havnen med de hyggelige caféer og mange restauranter.Upload dine billeder

   Anmeld Vallø Stifts Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56652851 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 102, 4600 Køge


   Anmeld Vallø Stifts Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vallø Stifts Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vallø Stifts Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vallø Stifts Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vallø Stifts Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vallø Stifts Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vallø Stifts Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vallø Stifts Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vallø Stifts Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.