Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Van der valk resort Linstow


Feriecentret Van der Valk Resort Linstow ligger 55 km syd for Rostock midt i det naturskønne naturområde Mecklenburgische Schweiz med sine 1000 søer.

På feriecentret finder du et skønt vandland med rutschebane og boblebad, og derudover byder centret også på legepladser, bowlingbane og mulighed for
en ridetur.

Du bor i stråtækte huse af høj kvalitet, og aftensmaden kan indtages i restauranten, hvor der også en gang imellem er underholdninsshows.

Ofte arrangeres teater eller musik i den store hal.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Van der valk resort Linstow   

Informationer

Mecklenburg-Vorpommern
Tyskland


Yderligere info:
Tlf: +49 38457 7-0 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Krakower Chaussee 1, 18292 Linstow


   Anmeld Van der valk resort Linstow   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Van der valk resort Linstow. 0 brugere har stemt.

Anmeldelser:
23-03-2009 Helt ok Skrevet af anonym
Havde inviteret svigerfamilien til dette resort i julegave. Ungerne på 6 og 9 år glæede sig mens den lille på 8 mdr. forholdt sig passiv :-))

Huset 120m2 var over gennemsnittet synes vi. Alt fungerede og der var rent og pænt, eneste ulempe var flisegulvet, mindstemanden fik sig nogle store buler (Havde lige lært at kravle). Men ellers ingen klager, kanappen i gangen på 1 sal fandt ungerne med det samme og den blev en slags hule for dem. Genialt!

Badeland vakte stor lykke hos alle 3 unger, eneste ulempe; vi blev ikke gjort opmærksom på familie omklædningsrummet. Så da vi alle var færdige med at skifte til badetøj var jeg godt stresset. Sneen gjorde alt sjappet og gulvet i omklædningen var sjask vådt. Ikke sjovt når man på 1m2 skal klæde om med en på 6 år samt en på 8 mdr.

Da vi havde købt et all incl. ophold var maden incl. og heller ingen klager her, der var masser at vælge mellem hver morgen, middag og aften.

Vi kunne godt finde på at komme igen når det bliver varmere i vejret.


Skriv en anmeldelse af Van der valk resort Linstow

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Van der valk resort Linstow:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Van der valk resort Linstow en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Van der valk resort Linstow. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Van der valk resort Linstow egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Van der valk resort Linstow før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.