Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vejers Familie Camping


Børnene elsker vores dejlige opvarmede swimmingpool med børnebassin. Her er der godt med læ og muligheder for at nyde solen. På legepladsen har vi indrettet et paradis for de aktive unger – med både hoppepuder og klatretårne.

Området byder på mange oplevelser for hele familien. I gåafstand fra campingpladsen finder du den fantastiske strand, der hører til blandt Europas bedste. Tag også cyklerne med og oplev den dejlige natur. Der er kun 1 times kørsel til Legoland og Givskud Zoo og blot 15 min. kørsel fra campingpladsen finder du bl.a. Museet Danmarks Brandbiler, bolchekogeri, glaspusteri, ravmuseum, dyrepark og ikke mindre end 5 fiskesøer!

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi har dejlige hytter, alle med TV og satelitprogrammer. Prøv en luksushytte med bad og toilet, en dejlig campingvogn med stort fortelt eller en mindre 4 personers hytte. De indeholder alt hvad I skal bruge af faciliteter til en rigtig god familieferie her i Vejers!Upload dine billeder

   Anmeld Vejers Familie Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75277036 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vejers Havvej 15, 6853 Vejers Strand


   Anmeld Vejers Familie Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vejers Familie Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vejers Familie Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vejers Familie Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vejers Familie Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vejers Familie Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vejers Familie Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vejers Familie Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vejers Familie Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.