Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vejers Strand Camping


Bare et stenkast fra Vesterhavet finder De Vejers Strand Camping, en rolig og børnevenlig campingplads, der med sin beliggenhed midt i den enestående vestjyske natur, er den ideelle ramme for en vellykket ferie.
Vesterhavet med herlig sandstrand ligger lige bag klitrækken, og fra pladsen er der direkte adgang til store, uberørte hede- og plantageområder.
Hvad enten De færdes til fods eller på cykel, byder naturen med sit rige dyre- og fugleliv på store oplevelser.
Vejers Strand Camping er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Her finder De: Stort supermarked, møntvask, hyggeligt opholdsrum med TV. bordtennis og stuegrill, dejligt køkken, overdækket grillplads og legeplads.
På pladsen er der 10 velindrettede hytter.

Aktiviteter i området
Sport, Tennis, Surfing, Strandsejlads, Ridning, Bordtennis, Boldbaner, Lystfiskeri, Svømmehal m/vandrutschebane og klatrevæg
Golf (Der findes 6 golfbaner i en radius af 30 km.)Upload dine billeder

   Anmeld Vejers Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75277050 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vejers Sydstrand 3, 6853 Vejers Strand


   Anmeld Vejers Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vejers Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
28-02-2010 Skrevet af anonym
altid plads til en til


Skriv en anmeldelse af Vejers Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vejers Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vejers Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vejers Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vejers Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vejers Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.