Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vemmetofte Strand Camping


Vemmetofte Kloster har siden 1971 drevet en moderne 3 stjernet campingplads. Vemmetofte Strand Camping er beliggende inde i Strandskoven med 100m skov som læbælte til Faksebugten. Kun ca. 1 times kørsel fra København.

Bøgen spejler sig her i bølgen blå. Stranden er meget romantisk med træerne næsten helt ned til vandlinien. Ved vandlinien renses hele badesæsonen for tang. Her kan man ligge på sandet for at tage solbad, mens børnene leger i vandet. Vandet er meget lavt, så det er en udpræget børnestrand, hvor man trygt kan slippe ungerne løs. Til de større badegæster har vi en badebro, der når helt ud til revlen.

Hvis man ikke er til badning, er her også store muligheder for at finde rav. Hvis man har øjnene med sig, kan der findes rigtigt meget. Kyststrækningen er kendt for at huse mange havørreder. Man kan også fange rimter og store aborrer. Som noget helt nyt er også torsken begyndt at indfinde sig.

Pladsen sørger for, at dine børn trives godt her. Man kan næsten sige, at du ikke får dem at se. På pladsen er der masser af aktivitetsmuligheder og der er to legepladser og to hoppepuder - en for de små og en for de større. På legepladsen for de større børn er der et tårnlandskab hvor børnene rigtigt kan udfolde kræfterne. Her er også mange dyr, f.eks. heste, æsler og høns. Hele højsæsonen er der gratis ponyridning for børn.Upload dine billeder

   Anmeld Vemmetofte Strand Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56710226 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ny Strandskov 1, 4640 Fakse


   Anmeld Vemmetofte Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vemmetofte Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vemmetofte Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vemmetofte Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vemmetofte Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vemmetofte Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vemmetofte Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vemmetofte Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vemmetofte Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.