Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vesterlyng Camping


Vesterlyng Camping er smukt beliggende ved strand og store naturoplevelser. Campingpladsens beliggenhed, centralt på Sjælland, gør den ydermere til et oplagt udgangspunkt for både sjove, spændende, naturrige, kulturelle og børnevenlige udflugter. Vesterlyng Camping ligger midt i oplevelserne. Det er dog ikke altid nødvendigt at forlade campingpladsen for at opleve noget, og der er altid mulighed for brug af pladsens faciliteter samt deltage i arrangementerne i løbet af sæsonen. Har du brug for netadgang tilbyder vi også trådløst internet.

Den nye Adventure Golfbane er en oplevelse i sig selv med granitbander, rindende vand og spænding i flere etager, udfordrende forhindringer og sandgrave. Ved siden af ligger pladsens to petanque-baner med internationale mål samt en nyanlagt beach-volleybane.

Pladsen har åben fra april til oktober.Upload dine billeder

   Anmeld Vesterlyng Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59200066 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ravnholtvej 1, Havnsø, 4591 Føllenslev


   Anmeld Vesterlyng Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vesterlyng Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vesterlyng Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vesterlyng Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vesterlyng Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vesterlyng Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vesterlyng Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vesterlyng Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vesterlyng Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.