Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Viborg Sø Camping DCU


Viborg Sø Camping ligger ned til Sønder Sø, hvorfra der er udsigt til Domkirken med de 2 tårne. Pladsen er nyrenoveret og ligger fredfyldt, har gode faciliteter og ligger i et naturskønt område med Forstbotanisk have og Nordisk park som nærmeste nabo. På pladsen er der gode læforhold og mange solpladser og beliggenheden er central i forhold til byen, der vrimler med gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Gå afstand ca. 2 km.

Legepladsen indeholder: Mooncarbane, hoppepuder, samt nye legeredskaber for både store og små. Der afholdes jævnligt aktiviteter.

Der er gode bademuligheder fra den store badebro ved søen. Ligeledes er der mulighed for fiskeri, både i Nørre og Sønder Sø. På pladsen afholdes ofte aktiviteter for både børn og voksne.

Faciliteter: Hoppepuder, minigolf, fiskemuligheder, bålplads, beachvolley, kondisti og badebro. Campingvognsudlejning. HytteudlejningUpload dine billeder

   Anmeld Viborg Sø Camping DCU   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86671311 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vinkelvej 36, 8800 Viborg


   Anmeld Viborg Sø Camping DCU   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Viborg Sø Camping DCU.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Viborg Sø Camping DCU. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Viborg Sø Camping DCU

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Viborg Sø Camping DCU:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Viborg Sø Camping DCU en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Viborg Sø Camping DCU. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Viborg Sø Camping DCU egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Viborg Sø Camping DCU før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.